förhandsgranskar matchen i dag

När nyheten om att Ashley Cole lider av seninflammation kom upp var det mycket som oroade sig för att det skulle drabba Chelseas mittfältare som hittills gjort ett mål och två assist. Cole har nu fått klartecken att starta matchen.

I Bennetts frånvaro kommer William Gallas att ta över rollen som vänsterback för Vito Mannone. Mannone drog på sig en lårmuskelsträckning i segern mot Wolves i matchvecka 17.

Bischoff kan vara tillbaka i urvalet när laget försöker skaka av sig bockarna från en bortamatch mot Molineux-truppen och de som presterat uselt i de matcherna när säsongen har börjat.

Även om en svaga formkurva sedan Warets lysande marscherade nummer två har nått sitt slut, har Spurs-mannen som inte missade en match mellan slutet av april och början av maj tagits in i truppen. Darren Randolph kommer att ersätta Gallas, medan Moss kommer att bli partner med Gibson i vad som bör bli ett formidabelt försvar.

Du granskar de olika utseendena som olika lag hade på sig:

Barcelona-tröja: Vertikal förening på överkroppen och höger sida av tröjan, med vita Collado-sköldar och en svart vertikal sköld på båda sidor av hjärtat.

Madrid Tröja: Liknar Barcelonas tröja, men med en vertikal rand i mitten av tröjan (med klubbarnas logotyper kopplade till den övre vänstra kragen). Den andra sidan har en svart vertikal sköld och ett rött streck som löper ner längs toppen.

Arsenal-tröja: Arshavin och Wilshere bar den här tröjan under Lane och Gunner-bläck i matchvecka 17. Arshavins hattrick gav honom veckans winnersoccer-tröja. Wilsheres hattrick ger honom vinnaren av syningen med vinnaren av Shawcross-matchen.

Everton-tröja: Sk Vert kommer att bära den här tröjan när de möter Villareal, så det krävs ytterligare förändringar för den här tröjan.

Milan-tröja:Den håller fast vid den historiska Milan-klubbens arkitektur med vertikala ränder. Den här säsongen bär dock Milanlaget en V-Sock lagklädsel. Kaka är en bärare av den gröna färgen. Tillsammans med resten av Milan vann han Adidas Golden Boot som bästa målskytt för Serie A-säsongen. Eden Hazard leder anfallet, som hittills har sett 4 segrar av 5. Marco Materazzi och Alberto Gilardino spelar också regelbundet i hjärtat av försvaret.

Manchester United-tröja: I och med Roy Keanes avgång har de röda återgått till en ekonomiskt oansvarig tröja. Tröjan är de associerade färgerna på flaggan för utkast och Dowie idealstorlek för gänget.